2011. szeptember 18., vasárnap

Nyersétel Akadémia a la Gitta

Sziasztok!

Megnyílt a Nyersétel Akadémia, Gitta és csapata szervezésében.
Gitta az egyik leghitelesebb evangélistája a nyersételeknek, melyet könyvei, előadásai és egész élete támaszt alá és legfőképpen blogja: http://gittarawfood.blogspot.com

Az Akadémia célja, hogy egy helyben megtaláljatok majd mindent, ami a nyers étkezéshez szükséges: információkat, alapanyagokat, könyveket, de még ebédet és vacsorát is!

Előadásokkal, tanfolyamokkal várnak, hogy megtanuld, hogyan készítheted el a mindennapi ételeidet, hogyan leszel képes az életmód váltásra! Emellett lesznek hangulatos vacsorákkal is, ahová elhívhatod barátodat, kedvesedet, és különleges élményben lesz részetek. Megtapasztalhatod, hogyan lehet élő ízekkel elégedettségig jól lakni úgy, hogy nem érzel kellemetlen teltség érzetet.  

Megvásárolhatod mindazokat az alapanyagokat, eszközöket, amik az élő ételek elkészítéséhez szükségesek; turmixgépeket, aszalógépeket, és egyéb eszközöket, de a webáruházban is megveheted ezeket.

Aszalványokat is készítenek mindazoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak aszalógépet vásárolni, de a nyers étkezésüket szeretnék kiegészíteni ezekkel a finomságokkal. Nyers kenyerek, édes és sós alapok, amik segítségével pillanatok alatt főételt tudsz varázsolni az asztalra.

Lesznek rendszeres összejövetelek, batyusbálok, ahol találkozhatsz hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel. (megtudhatod, hogy nem egyedül vagy "marslakó")

Figyeld a blogot és a Nyersétel Akadémia honlapját! 


Hangulatos helyen várnak minden érdeklődőt, aki tanulni, kóstolni, vásárolni szeretne.
Cím: Budapest, XIII. Tátra utca 11. Baloldali lépcsőház I. emelet 1.

Zoli 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése