Vannak generációk, akik kenyéren nőttek fel. Számukra sokáig a nyers-vegán étrendre áttérés legnehezebb pontja a kenyér hiánya volt.
Persze ez már a múlté. A lenmagkenyér sokat segít az áttérés nehéz pillanataiban.
Hozzávalók:
lenmag: 50 dkg
dió: 25 dkg
alma: 2 db
olíva-olaj: 1,5 dl
víz: 2 dl
só, bors, kömény, fokhagyma
Elkészítés:
Összegyúrjuk a felsoroltakat keményebb tészta állagúra,majd formázás után 2,5 órára behelyezzük az aszalóba.
Ha kész, akkor szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Tomi
Nem semmi kezed lehet, hogy a lenmagot a diót és két egész almát ilyen simára tudod gyúrni !
VálaszTörlésNekünk mit ajánlasz, törjük, reszeljük, zúzzuk, őröljük őket?