2011. október 11., kedd

"Halász" leves

HOZZÁVALÓK, (4 személyre)
p
aradicsom :         1 kg
paprika (kápia):     0,6 kg
cukkini:                0,3 kg
hagyma:               0,2 kg
fokhagyma:           4 gerezd
tökmag:                0,1kg (24 órás áztatás után)
nori algalap:          2 lap
víz:                       1.25l
fűszerek: bors,kömény,szójaszósz (elhagyható),só


ELKÉSZÍTÉS
A nyersanyagokat összeturmixoljuk a levesünket beízesítjük majd az áztatott algalapot kézzel szétnyomkodva belerakjuk és tálaljuk. Hidegebb napokon ajánlott felmelegíteni, de nem 40 fok fölé hogy az értékes enzimek ne távozzanak.

Egy fincsi leves számomra elképzelhetettlen valami kenyérféle nélkül, és láss csodát már a nyers konyha is rendelkezik effélével. 
A készítését megtudhatjátok a következő bejegyzésből:-) 


Mannatural 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése